tirsdag den 25. september 2012

Svar til hverdagens helte

Vores sterotype er, at mænd også kan være sygeplejerske såvel som kvinder, og at kvinder også kan klare læge-jobbet så godt som mænd.

Hverdagens helte






mandag den 24. september 2012

Kulturrygsækken


Her kan du læse om de ting, jeg har lavet i løbet af min opvækst. I min familie har vi altid gået rigtig meget op i sport. Selv har jeg spillet en masse fodbold og lavet en masse gymnastik. Senere begyndte jeg at læse rigtig meget. Jeg blev i sær fanget af "Mette og Marie"-bøgerne af Bent og Alice Haller, men efter at have læst den sidste bog i serien, droppede jeg bøgerne igen og begyndte som både fodbold og gymnastik træner. 





Når jeg ikke skulle til sport passede jeg mine kaniner, legede sammen med mine venner og veninder, spillede computer og så fjernsyn. Jeg synes det er lidt sjovt, at sammenligne børnefjernsyn fra dengang i 90'erne og til den dag i dag, hvor det er meget mere "voldsomt". Jeg har tilføjet et link til youtube, hvor man kan få et indblik i det fjernsyn, som jeg så, da jeg var lille. 

At være barn i 90'erne




I en alder af 12 år, mente mine forældre, det var på tide jeg fik mit første arbejde, som var i den lokale Brugs i Hillerslev, hvor jeg er født og opvokset. Sidenhen har jeg haft adskille jobs. Jeg har både arbejdet indenfor rengøringsbranchen, i fødevarerbutikker, tøjbutikker, hos et advokatfirma, en børnehave og nu er jeg hos Dampmøllen, hvor jeg er ansat som bartender. Alle disse jobs har haft en stor betydning for mig, for jeg har fået rykket nogle grænser og jeg er blevet mere åben og udadvendt overfor nye mennesker og udfordringer. Uden det skal lyde som en kliché, så har jeg takket mine forældre for at de pressede mig ud i det dengang, for jeg synes det er vigtigt, at man lærer om ansvar i en tidlig alder og det har været en del af min udvikling, som har gjort mig til en smilende pige, der har mod på alt. 



Velkommen

Mit navn er Maria Bakke Poulsen og jeg er 21 år. Jeg bor i en lejlighed i Thisted sammen med min lille hund, Lilly. I min fritid er jeg gymnastiktræner og er sammen med min familie, venner og veninder :-)

Jeg startede på pædagogseminariet den 03.09.12, så det er ganske nyt og spændende. I min blog vil jeg skrive om forløbet på min uddannelse, hvordan jeg udvikler mig personligt og hvad jeg lærer under forløbet.